CO2-neutrale EN590 diesel

Bij veel ondernemers staat CO2-reductie hoog op hun agenda. TRAXX Zero is een EN590 dieselbrandstof die door een slimme combinatie van reductie en compensatie volledig CO2-neutraal is. Zo neemt u meteen een schone, eenvoudige en gecertificeerde start.

Verlaagt brandstofverbruik
Verlaagt brandstofverbruik
Reduceert CO2-uitstoot
Reduceert CO2-uitstoot
Compenseert alle restuitstoot
Compenseert alle restuitstoot

Zuiniger, schoner, beter

TRAXX Zero is een hoogwaardige dieselbrandstof die door een efficiëntere verbranding uw brandstofverbruik – en dus ook uw CO2-uitstoot – reduceert. De resterende CO2-emissies worden gecompenseerd door investeringen in gecertificeerde duurzame energieprojecten. Resultaat: een klimaatneutrale diesel waarmee uw vrachtwagens, bouwmachines en trekkers netto geen CO2-uitstoot veroorzaken.

Kiezen voor TRAXX Zero betekent kiezen voor een CO2-neutrale brandstof die ook minder NOx en fijnstof uitstoot. Bovendien geniet u met TRAXX Zero ook van de typische kostenbesparende voordelen van TRAXX Diesel zoals een structurele brandstofbesparing en brandstoffilters die langer schoon blijven. En u kunt morgen al van start gaan: TRAXX Zero voldoet volledig aan de EN590 dieselnorm en is dus geschikt voor alle courante dieselmotoren.

CO2: compenseren is voorkomen

Door de combinatie van CO2-reductie en CO2-compensatie is TRAXX Zero een klimaatneutrale diesel. Er bestaan echter nog steeds misverstanden rond de werking, het nut en de klimaatimpact van CO2 compenseren. Dat is jammer, want CO2 compenseren is juist een hele efficiënte manier om CO2 te voorkomen én uw wagenpark klimaatneutraal te maken. Climate Neutral Group, partner van TRAXX Zero voor CO2-compensatie, schreef er een verhelderende blog over: ‘Dweilen met de kraan open‘.

Rentex Floron zet in op duurzaam transport met CO2-neutrale diesel

Ooit begonnen als regionale speler bedient wasserij Rentex Floron inmiddels bijna het hele land. Ziekenhuis na ziekenhuis, zorginstelling na zorginstelling kiest voor het familiebedrijf uit Bolsward. De reden? Rentex Floron levert een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs, maar blinkt ook steeds nadrukkelijker uit in duurzaamheid. Zo rijdt het volledige wagenpark op de CO2-neutrale diesel TRAXX Zero. En die duurzaamheid zien opdrachtgevers en bewoners héél graag.
Lees hier meer over >>

Ja, ik wil meer weten over TRAXX

    Meer weten over de voordelen van TRAXX Diesel

    Onze accountmanagers komen graag bij u langs om toe te lichten hoe u de eigenschappen van TRAXX Diesel maximaal kunt benutten.