Referenties

Met een marktaandeel van 8% is TRAXX één van de grootste brandstofleveranciers aan zakelijke afnemers in Nederland. Ruim 10.000 Nederlandse bedrijven vertrouwen dagelijks op TRAXX Diesel. Lees hier hoe ondernemers in transport, loonwerk, grondverzet en bouw&infra de voordelen van TRAXX dieselbrandstof in de praktijk ervaren.

Benieuwd naar ervaringen van klanten met ons als brandstofleverancier? Bekijk hieronder enkele referenties!

Loonbedrijf Sportel

Loonbedrijf Sportel

Bert en Hans Sportel, zaakvoerders

"Met TRAXX besparen we op onze onderhoudskosten"

“Met TRAXX besparen we op onze onderhoudskosten. Voorheen moesten we brandstoffilters meermaals per seizoen vervangen, met name de verbranding in de motoren werd als onvolledig ervaren. Door het hoge cetaangetal en de reinigende additieven van TRAXX Diesel, behoren deze problemen tot het verleden. Filters worden na vervanging nog weleens doorgesneden ter controle, maar dan blijken ze nog brandschoon. Voor ons de bevestiging dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Wij zijn ook van mening dat TRAXX ook zuiniger is dan gewone diesel, echter ontbreken de middelen om dit in de praktijk exact te kunnen meten zodat we daar moeilijk een cijfer op kunnen plakken.”

 Over brandstofleverancier Slump Oil:

“De samenwerking met Slump Oil verloopt erg prettig en professioneel. Het is zeker een partner om aan te raden.”

Loonbedrijf Grefelman

Loonbedrijf Grefelman

Eduard Grefelman, eigenaar

"Met TRAXX rijden we meer kilometers dan met andere diesel"

“Een belangrijke reden voor ons om voor Dalhuisen te kiezen is het product TRAXX. Door TRAXX Diesel realiseren wij minder CO2 uitstoot, wat voor ons erg belangrijk is in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de daarbij behorende vermindering van CO2-uitstoot.”

“Daarnaast kunnen wij merken dat we minder liters brandstof verbruiken. Met een tank met TRAXX Diesel kunnen we meer kilometers rijden dan met andere diesel. Sommige medewerkers geven ook aan dat hun machine beter loopt. Al met al een bevestiging dat de keuze voor TRAXX een goede keuze is geweest voor ons.”

Over brandstofleverancier Dalhuisen Olie:

“Ook is de commerciële ondersteuning die we van onze brandstofleverancier krijgen voor ons belangrijk. Uitgaand van de visie van ons bedrijf waarin we kwaliteit willen leveren, betrouwbaar en vakkundig willen zijn, met respect voor mens, dier en natuur, vinden wij in Dalhuisen een geschikte partner op het gebied van brandstoffen. Zo zijn de leveringen betrouwbaar en denkt Dalhuisen mee met de klant. Het is daarnaast prettig één vast aanspreekpunt te hebben bij (technische) vragen e.d.”

G.J. Crienen & ZN B.V.

G.J. Crienen & ZN B.V.

Leon Crienen, eigenaar

"Onze motoren lopen soepeler en de filters zijn schoner bij vervanging"

“Een half jaar geleden zijn wij overgestapt op TRAXX Diesel. Wij hebben voordien veel problemen gehad met de injectoren van ons machine park, met de gewone brandstof van een andere leverancier. Wij kozen voor de TRAXX brandstof omwille van de betere verbranding en reinigende werking in de motoren. Wij hebben het idee dat de motoren er soepeler op lopen, en ook zijn de filters schoner bij vervanging.”

“Een ander belangrijk voordeel voor ons bedrijf is dat TRAXX bijdraagt aan het terugdringen van de CO2-uitstoot van onze werkzaamheden. CO2-reductie speelt in onze sector steeds meer een rol bij het verkrijgen van opdrachten. Wij zouden TRAXX Diesel ongetwijfeld aan anderen aanbevelen omwille van de positieve ervaringen die wij nu hebben.”

Over brandstofleverancier Van Kessel Olie:

“Van Kessel Olie is een nette en een professionele zakenpartner, die met ons meedenkt. Wij zijn een flexibele, onafhankelijke en klantgerichte dienstverlener en willen graag klaar staan voor onze klant. Dus zijn wij ook op zoek naar professionele bedrijven die met ons mee willen en kunnen denken. En zo’n partner hebben wij in Van Kessel Olie gevonden.”

Bouwman’s loonbedrijf B.V.

Bouwman’s loonbedrijf B.V.

Bernard Bouwman, eigenaar

"TRAXX bevalt goed en heeft zich ook in de praktijk bewezen"

“Moderne dieselmotoren stellen hoge eisen aan de dieselkwaliteit. Daarom gebruiken wij sinds 2011 TRAXX. TRAXX bevalt ons goed en heeft zich na een aantal jaren gebruik ook in de praktijk bewezen. Wij hebben nooit problemen in onze dieselsystemen of filters, en wij hebben ook nooit last van bacterieproblemen. Bijkomende voordelen zijn dat de TRAXX brandstofkwaliteit controleerbaar is en dat het de CO2-uitstoot van onze motoren verlaagt. Kortom, wij zijn erg tevreden over TRAXX Diesel.”

Over brandstofleverancier Schouten Olie:

“In samenwerking met Schouten Olie hebben wij in de zomer van 2011 onze thuistankinstallatie vervangen. Schouten heeft op deze tank een inhoudsmeetsysteem gemonteerd zodat zij op kantoor het brandstofniveau van de tank kunnen volgen. Wanneer we weer aan nieuwe brandstof toe zijn, dan brengt Schouten automatisch de TRAXX Diesel naar ons bedrijf én andere collega-bedrijven hier in de buurt. Dit maakt het voor alle partijen aantrekkelijk.”

Verno Materieelverhuur B.V.

Verno Materieelverhuur B.V.

Jan van Miltenburg, directeur

"Kwalitatief het beste product tegen een scherpe prijs"

“Wij gebruiken sinds 2010 TRAXX Diesel en hebben destijds voor dit product gekozen vanwege kwaliteitsproblemen bij de toenmalige leverancier. Bacteriegroei zorgde voor stilstand van de verhuurde machines, waardoor de servicegraad van ons eigen bedrijf in het geding kwam. TRAXX zorgt voor continuïteit binnen het bedrijf. Het is naar mijn mening kwalitatief het beste product tegen een scherpe prijs. Ik zou TRAXX Diesel zeker aan derden aanbevelen.”

Over brandstofleverancier Slump Oil:

“De korte lijnen tussen Verno en Slump Oil, de leveranties welke altijd op tijd plaatsvinden, het ontlasten door gebruik te maken van GSM modules op de brandstofopslagtanks voor het tijdig afvullen en het continu meedenken zorgen voor een aansprekende samenwerking. Ik kan mij geen negatieve ervaring herinneren en ben daarom 100% tevreden over de samenwerking!”

A.L. v.d. Wetering B.V.

A.L. v.d. Wetering B.V.

Jos van de Wetering, mede-eigenaar

"TRAXX is zuiniger dan gewone diesel"

“Wij investeren veel geld in moderne machines en dus vind ik moet er ook de goeie brandstof in. Van Kessel Olie bood mij TRAXX aan, een diesel die de injectoren schoon houdt en een snellere verbranding heeft. Ik ben ervan overtuigd dat TRAXX hierdoor zuiniger is dan gewone diesel, alhoewel ik daar moeilijk een cijfer op kan plakken. Ook de bacteriebestrijder in TRAXX vind ik een pluspunt. Het werk moet altijd door kunnen gaan. Wij kunnen ons geen stilstand veroorloven door slechte kwaliteit brandstof.”

Over brandstofleverancier Van Kessel Olie:

“Het is prettig zaken doen met Van Kessel. De leveringen verlopen stipt en de kwaliteit van de brandstof is uitstekend. Ook de relatie met de vertegenwoordiger verloopt prima. Geen gedoe met mailtjes maar gewoon een goed persoonlijk contact.”

Herms Groep

Herms Groep

Wim Sterken, Financial Controller

"Wij hebben nooit last van storingen of vervuilde filters"

“De kwaliteit van de brandstof (TRAXX Diesel) is bij Dalhuisen een onderscheidende factor. Wij hebben eigenlijk nooit last van storingen of vervuilde filters. Sinds de verplichte toevoeging van biodiesel, is dat verschil nog duidelijker ten opzichte van andere bedrijven die ook een tankinstallatie hebben. Mochten wij toch eens ergens een probleem mee hebben, dan wordt direct iemand langs gestuurd om het probleem te verhelpen.”

Over brandstofleverancier Dalhuisen:

“Wij hebben destijds voor Dalhuisen gekozen vanwege twee aspecten. Het eerste aspect betrof het feit dat Dalhuisen een plaatselijk bedrijf is en voor ons dus al behoorlijk bekend. Daarnaast speelde de prijs-kwaliteitverhouding natuurlijk ook een rol. Wij wisten al dat Dalhuisen bekende en kwalitatief goede producten leverde. Dat zorgt ervoor dat ik mij niet bezig hoef te houden met het oplossen van problemen of vraagstukken en ik me bezig kan houden met mijn eigen werk!”

R. Van Heur Intern. Transportbedrijf B.V.

R. Van Heur Intern. Transportbedrijf B.V.

Ron van Heur, directeur

"Met TRAXX rijden wij 2 tot 3% zuiniger dan voorheen"

“Het belangrijkste voordeel van TRAXX vind ik het rendement. Door de reinigende werking en efficiënte verbranding van TRAXX rijden wij 2 tot 3% zuiniger dan voorheen. De investering in TRAXX verdient zichzelf dus ruimschoots terug. Wij hebben ook nooit storingen of vervuilde brandstoffilters. Ik hoor echt nooit klachten van mijn medewerkers en dat zegt voor mij voldoende.”

Over brandstofleverancier Van Kessel Olie:

“Wij werken graag voor en met bedrijven waarmee we een klik hebben. Met Van Kessel Olie hadden we al snel zo’n klik. Afspraken worden altijd nagekomen, de dieselleveringen vinden steeds op tijd plaats en de tankwagenchauffeurs doen op een keurige manier hun werk. Het is gewoon een professioneel bedrijf om mee samen te werken.”

Transportbedrijf G. de Kruijf B.V.

Transportbedrijf G. de Kruijf B.V.

Elroy Terstegen, mede-directeur

"TRAXX heeft bij ons een besparing van 3 tot 4% opgeleverd"

“Wij hebben de afgelopen jaren erg geïnvesteerd in moderne vrachtwagens. Daarbij hoort ook dat je deze moderne vrachtwagens juist onderhoudt. Het feit dat steeds meer biodiesel toegevoegd wordt aan de autodiesel vormt een extra risico voor bacterievorming in de tank van moderne vrachtwagens. Door gebruik van TRAXX Diesel wordt dit extra risico voorkomen.”

“Tevens stonden/staan de tarieven erg onder druk in de markt. Door deze ontwikkeling is kostenbeheersing en -besparing één van de belangrijkste methoden om een gezonde onderneming te houden. TRAXX Diesel heeft bij ons een besparing van 3 tot 4% opgeleverd. Onze chauffeurs geven aan dat ze vinden dat de motor lekkerder loopt en dat het verbruik beter is. En onze monteur ziet duidelijk dat de brandstoffilters schoner zijn bij vervanging en er geen bacteriegroei in zit.”

Over brandstofleverancier Schouten Olie:

“Aan Schouten Olie hebben we een betrouwbare partner die alle afspraken nakomt en stipt op tijd levert. Er wordt altijd naar de juiste oplossingen gezocht en adequaat gehandeld. Tevens verloopt het contact met de vertegenwoordiger zeer goed. Altijd bereikbaar en regelt wat hem gevraagd wordt.”

Sterk Midden-Nederland B.V.

Sterk Midden-Nederland B.V.

Jaap Estié, algemeen directeur

"Wij gebruiken al meer dan 10 jaar TRAXX brandstof."

“Wij hebben destijds gekozen voor TRAXX omwille van de betere technische eigenschappen van deze brandstof. De efficiënte verbranding en het lagere verbruik zijn natuurlijk belangrijke voordelen. Maar ook het feit dat wij nooit bacterie- of slijmslierten hebben in onze tanks is van groot belang voor ons – het werk moet immers steeds doorgaan! Wij horen nooit klachten uit onze organisatie over brandstofproblemen.”

Over brandstofleverancier Schouten Olie:

“De samenwerking met Schouten Olie verloopt plezierig. De brandstofleveringen verlopen probleemloos en de vertegenwoordiger komt met goede adviezen. De lijnen zijn kort en als er een probleem is, dan wordt het ook opgelost. Wij kunnen Schouten Olie zeker aanbevelen.”

Holtrop & Van der Vlist

Holtrop & Van der Vlist

Roelof Lutjeboer, General Manager

"TRAXX Diesel, een kwalitatief betrouwbare en efficiënte diesel!"

“In overleg met Slump Oil B.V. zijn wij sinds ca. 2 jaar overgeschakeld van conventionele Diesel EN 590 naar TRAXX Diesel. De reden ligt hem in het feit dat een schonere, betere en zuinigere diesel exact past bij uitgangspunten van onze onderneming t.w. kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatie. Zeer te spreken zijn wij over de reinigende werking en de efficiëntere verbranding. De bacteriebestrijder doet zijn werk; brandstoffilter verstoppingen komen niet voor! Dat wij met TRAXX diesel een betrouwbare reductie bewerkstelligen aangaande onze Carbon-Footprint, is eveneens een uitstekend kenmerk en voordeel.”

Over brandstofleverancier Slump Oil:

“Wij ervaren Slump Oil als een betrouwbare zakenpartner die kwaliteit en efficiëntie voorop stelt. De medewerkers van Slump Oil zijn zeer klantbewust en afspraken worden correct nagekomen. Slump Oil & TRAXX Diesel & de transportsector, dat is een efficiënte en betrouwbare combinatie!”

Du Pré Groenprojecten

Du Pré Groenprojecten

Mark Vloet, directeur

"Ik zou TRAXX Diesel zeker aanbevelen omdat het gewoon goed werkt."

“Wij gebruiken al zeker 5 jaar TRAXX Diesel. Als bedrijf zijn wij continue op zoek naar de meest milieuvriendelijke manier van werken. TRAXX past in deze manier van werken en denken. Daarnaast biedt TRAXX de voordelen van een lager verbruik en schonere motoren. Onze medewerkers ervaren dat er merkbaar minder – eigenlijk geen – brandstof gerelateerde storingen meer zijn. Brandstoffilters moeten nu minder snel vervangen worden. Ik zou TRAXX Diesel zeker aan anderen aanbevelen omdat het gewoon goed werkt.

Over brandstofleverancier Van Kessel Olie:

“Wat mij erg aanspreekt bij Van Kessel Olie, is dat zij met goede adviezen komen waar wij wat aan hebben en dat op eigen initiatief: het zijn meedenkers.”

 • Bespaar
  brandstof
 • Reduceer uw
  CO2-uitstoot
 • Compenseer alle
  CO2-restuitstoot
 • Verminder uw uitstoot
  van NOx en fijnstof
 • Voorkom verstopte
  brandstoffilters

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven