TRAXX, premium diesel mét de XX-factor

Onze brandstoffen zijn ontwikkeld met een sterke focus op reinigende eigenschappen, een efficiënte verbranding en kwaliteitsbehoud tijdens soms barre opslagomstandigheden. Dit doen we al 20 jaar met succes. Maar er is meer nodig dan dat…

Wat is dan het geheim?

Het TRAXX-team bestaat uit XXperts die ieder hun eigen XX-factor toevoegen aan TRAXX.  Jan is bijvoorbeeld specialist in de ontwikkeling van nieuwe additieven, die de prestaties en houdbaarheid van de diesel verbeteren. En zo hebben we Peter die als vertegenwoordiger bij de klanten over de vloer komt. Hij weet dat zij in alle omstandigheden op de kwaliteit van de diesel willen kunnen vertrouwen. Of wat dacht je van Nico, hij werkt als chauffeur en zorgt dat onze klanten op tijd van onze premium-diesel worden voorzien. Zij blij, wij blij!

De XX-factor van Jan:

Jan en zijn specialisten ontwikkelen nieuwe additieven. “Moderne vrachtwagens, landbouw- en grondverzetmachines stellen steeds hogere eisen aan de dieselkwaliteit. Ik besteed dan ook veel tijd aan de ontwikkeling van additieven die de prestaties en houdbaarheid van diesel verbeteren.

Dit doe ik op basis van diepgaand onderzoek, uitgebreide testen en gedetailleerde analyses. Zo kunnen onze klanten vertrouwen op de premium kwaliteit van onze diesel.”

 

10 testen die de kracht van TRAXX aantonen

De XX-factor van Peter:

Onze vertegenwoordigers hebben rechtstreeks contact met afnemers van TRAXX. Een van die vertegenwoordigers is Peter: “Diesel is toch overal hetzelfde, of niet? Dat heb ik de afgelopen 20 jaar vaak te horen gekregen! Aan de hand van praktijkvoorbeelden geef ik klanten dan inzicht in de verschillen tussen reguliere diesel, TRAXX diesel en HVO.

Je merkt dat ze vaak niet weten welk verschil een goeie dieselkwaliteit maakt voor hun bedrijfsvoering. Daar adviseer ik ze in. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om: een goede brandstof waar ze geen omkijken naar hebben voor een scherpe prijs.”

 

De verschillen tussen TRAXX diesel en gewone diesel

De XX-factor van Merel:

Merel is de marketeer van het Nederlandse dieselmerk. Voor haar telt dat klanten TRAXX niet alleen zien als brandstof, maar ook als hulpmiddel voor hun business. “Onze premium diesel heeft fantastische fysische eigenschappen. Het gaat er uiteindelijk om welke voordelen deze eigenschappen opleveren voor onze klanten.

Denk bijvoorbeeld aan brandstofbesparing en emissiereductie. Dit is voordelig voor je eigen zaak en je kunt hiermee hoge ogen gooien bij aanbestedingstrajecten. Met onder meer kennissessies, rapportages en rekenmodules maken we de verschillende voordelen inzichtelijk. Klanten kunnen met deze informatie direct zelf aan de slag. Kortom, het gaat om het kunnen verzilveren van de voordelen die producteigenschappen bieden.”

Ontdek wat jij kan besparen met TRAXX

De XX-factor van Nico:

Nico werkt samen met zijn collega chauffeurs bij een van de TRAXX leveranciers. Hij weet als geen ander direct uit de praktijk wat de voordelen zijn van onze premium diesel. Hij is er trots op dat hij dit mooie product tijdig af kan leveren bij klanten. Zo kunnen deze op hun beurt de eigen voertuigen laten rijden op TRAXX.

 

Vind een TRAXX leverancier

De XX-factor van Geert:

Onze technisch adviseurs zorgen voor kwaliteitsbewaking van raffinaderij tot en met de dieselopslag bij de klant. Een van die technisch adviseurs is Geert: “We leveren aantoonbaar betrouwbare diesel. Dankzij regelmatige kwaliteitscontroles kunnen klanten ook op onze diesel blijven vertrouwen.

Zo houd ik me bezig met het nemen van brandstofmonsters, het checken van brandstoffilters en het maken van technische rapporten. Op basis daarvan geef ik praktische tips bijvoorbeeld voor optimale dieselopslag. Het leuke aan mijn werk is dat ik mijn hands-on kennis kan inzetten van productieproces tot aan klantzijde.”

Bekijk de referenties van TRAXX

Samen zorgen wij voor de XX-factor:

Meer weten over de voordelen van TRAXX Diesel

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om toe te lichten hoe u de eigenschappen van TRAXX Diesel maximaal kunt benutten.