TRAXX Diesel: geen woorden maar cijfers!

De ene diesel is de andere niet. Sommige diesels beloven namelijk meer. En andere diesels dóen ook daadwerkelijk meer. Zoals TRAXX, de zuinige, schone en betrouwbare dieselbrandstof die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven met moderne dieselmotoren en een eigen tankinstallatie.

Door de jaren heen hebben we zoveel testrapporten, analyses, berekeningen en klantervaringen over TRAXX verzameld, dat we over een enorme berg bewijsmateriaal beschikken en dus ook cijfermatig kunnen onderbouwen wat we vertellen. Hier vindt u onze belangrijkste cijfers op een rijtje:

3,7% brandstofbesparing

TRAXX haalt méér rendement uit elke druppel dan reguliere diesel. Hoe dan? Dankzij krachtige reinigende moleculen krijgen vuildeeltjes uit de verbranding geen kans en blijven injectoren altijd schoner. Daarnaast zorgen deze unieke moleculen ook voor een betere doorstroming en snellere verneveling van de diesel. Zo haalt TRAXX structureel het maximale rendement uit elke verbranding – volgens onze testen elke keer minimaal 3,7%!

€ 2.255 per jaar

Zoveel bespaart u jaarlijks op uw brandstofkosten bij een verbruik van 100.000 liter*. Vraag vrijblijvend een berekening op maat van uw bedrijf.

4,9% meer vermogen

De krachtige reinigende moleculen van TRAXX zorgen niet alleen voor een lager brandstofverbruik, maar ook voor meer trekkracht én meer vermogen op de wielen.

0 bacterieproblemen

TRAXX bevat altijd een bacteriebestrijder die preventief slijmvorming in de diesel voorkomt. Hierdoor hebben wij een zeer goede jarenlange trackrecord op het voorkomen van bacterieproblemen in dieseltanks.

11.951 kg CO2

Dat is de hoeveelheid CO2 die u reduceert met TRAXX Diesel bij een jaarverbruik van 100.000 liter. Mooi meegenomen indien u bezig bent met aanbestedingen of de CO2-Prestatieladder! Wilt u nog meer CO2 voorkomen? Kies dan voor TRAXX Zero klimaatneutrale diesel.

-9,5% stikstof en -5,3% fijnstof

Door de efficiënte en schone verbranding van TRAXX worden ook schadelijke emissies vermindert. Testresultaten laten een interessante reductie van NOx (9,5%) én fijnstof (5,3%) zien. En dat is natuurlijk erg goed nieuws voor de gezondheid van uw medewerkers en omwonenden!

12.000 gebruikers

Dat is het aantal agrarische. grondverzet- en transportbedrijven in Nederland die al voor TRAXX brandstof hebben gekozen. We zijn dan ook marktleider in Nederland in de zgn. thuistankmarkt. Kijk hier wat gebruikers over TRAXX Diesel zeggen.

7 unieke eigenschappen

TRAXX bevat 7 unieke componenten die de basiseigenschappen van EN590 diesel merkbaar verbeteren, zowel tijdens het verbrandingsproces in de motor als tijdens de opslag in uw dieseltank.

1,5%

TRAXX kost wat meer dan gewone diesel, maar laat u daar zeker niet door afschrikken: bij 1,5% brandstofbesparing heeft u het prijsverschil tussen TRAXX en gewone diesel al terugverdiend!

1 gesprek

Kortom, onze TRAXX brandstoffen zijn het resultaat van 18 jaar productontwikkeling, strenge testprocedures én hebben zich in de praktijk bewezen. Benieuwd wat TRAXX voor uw bedrijf waard is? Neem snel contact op en kom dit met 1 gesprek te weten!

* Berekening op basis van een verbruik van 100.000 liter standaard EN590 diesel, uitgaande van een dieselprijs van €1,00 per liter (excl. BTW). Dit is een rekenvoorbeeld, vraag vrijblijvend naar een scherpe actuele prijs!