Zuiniger, schoner, beter!

Onze meest verkochte brandstof. Al 15 jaar dé referentie in Nederland op het gebied van dieselkwaliteit. Een enorme trackrecord van kostenbesparing en bacteriebestrijding bij meer dan 12.000 bedrijven. En nu hebben we hem nog verder verbeterd.

Bespaart brandstof
Bespaart brandstof
Reduceert uitstoot van CO2, fijnstof en NOx
Reduceert uitstoot van CO2, fijnstof en NOx
Voorkomt bacterieproblemen
Voorkomt bacterieproblemen

Fabrikanten ontwikkelen steeds zuinigere, schonere én dus geavanceerdere dieselmotoren. Ons antwoord daarop is de 4de generatie TRAXX Diesel met de nieuwe CLEAN4FORCE technologie. Deze revolutionaire reinigende moleculen halen steeds het maximale rendement uit elke druppel brandstof. Ze verminderen slijtage aan de injectoren en beschermen tegen biodieselproblemen. Bovendien voorkomt de beproefde bacteriebestrijder schadelijke bacterieproblemen, verstopte brandstoffilters en stilstand.

Resultaat: een hoogwaardige EN590 dieselbrandstof die bewezen efficiënt is, minder emissies uitstoot, bacterieproblemen voorkomt en zuinig is. TRAXX Diesel is onze meest performante diesel met de hoogste betrouwbaarheid en laagste kostprijs per kilometer of draaiuur.

Maximale prestaties met de unieke CLEAN4FORCE technologie

De nieuwe CLEAN4FORCE technologie van TRAXX is gebaseerd op extra krachtige reinigende moleculen met 4-voudige werking:

1.   Verwijdert snel en efficiënt alle vuilafzettingen
2.   Vermindert storingen en haperingen van injectoren
3.   Beschermt tegen biodiesel afzettingen
4.   Optimaliseert de brandstofinspuiting

TRAXX brandstoffen met CLEAN4FORCE technologie garanderen een optimale brandstofinspuiting met een efficiënte verbranding in alle werkomstandigheden, zodat de aanwezige energie in elke druppel brandstof maximaal wordt benut.

“Als ondernemer ben je eigenlijk verplicht om zo'n dingen te doen.”

Boonstra Transport tankt sinds vorige maand de CO2-neutrale TRAXX Zero dieselbrandstof. Door de combinatie van brandstofbesparing, CO2-reductie en CO2-compensatie van TRAXX Zero rijden de voertuigen van Boonstra energiezuinig én klimaatneutraal. Dat levert op meerdere vlakken voordeel op volgens commercieel directeur Willem Boonstra, die samen met een broer en 2 neven het familiebedrijf in Haulerwijk runt.
Lees hier meer >>

Hoe ontstaat bacteriegroei in diesel? (en hoe gaat TRAXX Diesel dit tegen)

Dieselbrandstof is vandaag veel gevoeliger voor bacterievorming dan vroeger. De gevolgen zijn vaak niet mis: brandstoffilters slaan dicht, de brandstoftank(s) moet worden gereinigd en stilstand van uw wagenpark. In extreme gevallen kunnen zelfs de kleppen en injectoren van dieselmotoren schade oplopen. Hoe ontstaat deze bacteriegroei nu precies in de diesel? En hoe voorkomt TRAXX Diesel dit?
Lees hier meer >>

Voordelen TRAXX Diesel

  • Verlaagt het brandstofverbruik
  • Reduceert de uitstoot van CO2 met 4%
  • Verlaagt de lokale uitstoot van o.a. fijnstof en NOx
  • Uitstekende bescherming tegen bacterieproblemen
  • Bij slechts 1,5% brandstofbesparing is de meerprijs reeds terugverdiend
  • Reeds meer dan 12.000 gebruikers in Nederland

Specificaties

  • Voldoet aan de EN590 specificatie voor dieselbrandstof.

Meer weten over de voordelen van TRAXX Diesel

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om toe te lichten hoe u de eigenschappen van TRAXX Diesel maximaal kunt benutten.