Zuiniger, schoner, beter!

Onze meest verkochte brandstof. Al 15 jaar dé referentie in Nederland op het gebied van dieselkwaliteit. Een enorme trackrecord van kostenbesparing en bacteriebestrijding bij meer dan 12.000 bedrijven. En nu hebben we hem nog verder verbeterd.

Bespaart brandstof
Bespaart brandstof
Reduceert uitstoot van CO2, fijnstof en NOx
Reduceert uitstoot van CO2, fijnstof en NOx
Voorkomt bacterieproblemen
Voorkomt bacterieproblemen

Fabrikanten ontwikkelen steeds zuinigere, schonere én dus geavanceerdere dieselmotoren. Ons antwoord daarop is de 4de generatie TRAXX Diesel met de nieuwe CLEAN4FORCE technologie. Deze revolutionaire reinigende moleculen halen steeds het maximale rendement uit elke druppel brandstof. Ze verminderen slijtage aan de injectoren en beschermen tegen biodieselproblemen. Bovendien voorkomt de beproefde bacteriebestrijder schadelijke bacterieproblemen, verstopte brandstoffilters en stilstand.

Resultaat: een hoogwaardige EN590 dieselbrandstof die bewezen efficiënt is, minder emissies uitstoot, bacterieproblemen voorkomt en zuinig is. TRAXX Diesel is onze meest performante diesel met de hoogste betrouwbaarheid en laagste kostprijs per kilometer of draaiuur.

Maximale prestaties met de unieke CLEAN4FORCE technologie

De nieuwe CLEAN4FORCE technologie van TRAXX is gebaseerd op extra krachtige reinigende moleculen met 4-voudige werking:
1.   Verwijdert snel en efficiënt alle vuilafzettingen
2.   Vermindert storingen en haperingen van injectoren
3.   Beschermt tegen biodiesel afzettingen
4.   Optimaliseert de brandstofinspuiting
TRAXX brandstoffen met CLEAN4FORCE technologie garanderen een optimale brandstofinspuiting met een efficiënte verbranding in alle werkomstandigheden, zodat de aanwezige energie in elke druppel brandstof maximaal wordt benut.

Kies de diesel die het beste bij uw duurzaamheidsambities past

Het machinepark is voor veel bedrijven vaak de grootste bron van vervuiling. Veel ondernemers kijken dan ook hoe zij met hoogwaardige en alternatieve brandstoffen de impact van hun activiteiten op het klimaat en de directe leefomgeving kunnen verkleinen.

Met de nieuwe TRAXX brandstoffen maakt u alvast een schone start. Elke TRAXX brandstof beschikt over de CLEAN4FORCE technologie voor een schonere verbranding, lager brandstofverbruik en minder schadelijke uitlaatgassen zoals fijn stof en NOx. U kunt ook kiezen voor hernieuwbare en emissie-arme HVO biodiesel of u schakelt met het TRAXX Zero CO2-compensatieprogramma meteen door naar een 100% klimaatneutrale diesel. Uiteraard worden alle brandstoffen volledig CO2-neutraal bij u thuis geleverd.

Maak in 5 stappen de brandstofkeuze die het best bij uw bedrijf past >>

Hoe ontstaat bacteriegroei in diesel? (en hoe gaat TRAXX Diesel dit tegen)

Dieselbrandstof is vandaag veel gevoeliger voor bacterievorming dan vroeger. De gevolgen zijn vaak niet mis: brandstoffilters slaan dicht, de brandstoftank(s) moet worden gereinigd en stilstand van uw wagenpark. In extreme gevallen kunnen zelfs de kleppen en injectoren van dieselmotoren schade oplopen. Hoe ontstaat deze bacteriegroei nu precies in de diesel? En hoe voorkomt TRAXX Diesel dit?
Lees hier meer >>

Meer weten over de voordelen van TRAXX Diesel

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om toe te lichten hoe u de eigenschappen van TRAXX Diesel maximaal kunt benutten.