Kies de diesel die het beste bij uw duurzaamheidsambities past

Het wagen- of machinepark is voor veel bedrijven vaak de grootste bron van vervuiling. Veel ondernemers kijken dan ook hoe zij met hoogwaardige en alternatieve brandstoffen de impact van hun activiteiten op het klimaat en de directe leefomgeving kunnen verkleinen.

Met de nieuwe TRAXX brandstoffen maakt u alvast een schone start. Elke TRAXX brandstof beschikt over specifieke troeven om efficiënter, zuiniger en schoner te werken. Denk aan de CLEAN4FORCE technologie voor een schonere verbranding, lager brandstofverbruik en minder schadelijke uitlaatgassen zoals fijn stof en NOx. Of kies voor hernieuwbare en emissie-arme HVO diesel. Bovendien schakelt u met het TRAXX Zero CO2-compensatieprogramma meteen door naar een 100% klimaatneutrale diesel. En uiteraard worden alle brandstoffen volledig CO2-neutraal bij u thuis geleverd.

In 5 stappen naar de meest geschikte TRAXX brandstof

 1. Kies het geschikte brandstoftype
  Welk brandstoftype kiest u? Hoogwaardige conventionele diesel heeft de hoogste energie-inhoud per liter. Hierdoor rijdt u zuiniger en daalt uw energieverbruik. Een andere optie is HVO, een fossielvrije diesel op basis van hernieuwbare grondstoffen. Het heeft een veel lagere CO2 footprint dan reguliere diesel. TRAXX gebruikt uitsluitend HVO die ISCC-EU is gecertificeerd.
  HVO = TRAXX HVO en HVOmix ; conventionele diesel = TRAXX Diesel en Zero
 2. Reduceer uw brandstofverbruik en CO2-uitstoot
  Of u nu conventionele diesel of HVO kiest, TRAXX haalt structureel het maximale rendement uit elke druppel brandstof. Dankzij de CLEAN4FORCE reinigende moleculen blijven injectoren schoner en verloopt de verbranding efficiënter. Resultaat: meer vermogen, een lager brandstofverbruik – en dus ook een lagere CO2-uitstoot.
  Geldt voor: Alle TRAXX brandstoffen
 3. Compenseer alle CO2-restuitstoot
  De CO2-uitstoot van dieselmotoren volledig reduceren is onmogelijk, er blijft altijd wel een bepaalde CO2-emissie over. TRAXX compenseert deze resterende CO2-emissies met duurzame energieprojecten. Met het positieve CO2-effect dat hierdoor ontstaat, wordt de volledige CO2-restuitstoot van dieselmotoren tot 100% geneutraliseerd.
  Geldt voor: TRAXX Zero en HVO100
 4. Verminder de uitstoot van NOx en fijnstof
  Ook voor de lokale luchtkwaliteit en de gezondheid van uw medewerkers is er goed nieuws: dankzij de CLEAN4FORCE reinigende moleculen zorgen alle TRAXX brandstoffen voor een lagere uitstoot van NOx, fijnstof, CO en HC emissies. En kiest u voor TRAXX HVO100, dan heeft u zelfs een diesel die vrijwel zwavelvrij en geurloos is.
  Geldt voor: Alle TRAXX brandstoffen
 5. Klimaatneutrale brandstofleveringen
  Ook de TRAXX brandstofleveranciers spannen zich in om hun CO2-footprint te verkleinen. D.m.v. inhoudsmeetsystemen kunnen zij op afstand het vulniveau van dieseltanks opvolgen en het ideale vulmoment bepalen. Resultaat: minder brandstofleveringen, minder gereden kilometers en minder CO2. En natuurlijk rijden hun tankwagens ook CO2-neutraal met TRAXX Zero.
  Geldt voor: Alle TRAXX brandstoffen

Meer weten over de emissievoordelen van onze brandstoffen? Laat u vrijblijvend adviseren door een TRAXX brandstofleverancier of neem meteen contact met ons op.