Verno Materieelverhuur B.V.

Jan van Miltenburg, directeur van Verno Materieelverhuur B.V. uit Leeuwarden:
Wij gebruiken sinds 2010 TRAXX Diesel en hebben destijds voor dit product gekozen vanwege kwaliteitsproblemen bij de toenmalige leverancier. Bacteriegroei zorgde voor stilstand van de verhuurde machines, waardoor de servicegraad van ons eigen bedrijf in het geding kwam. TRAXX zorgt voor continuïteit binnen het bedrijf. Het is naar mijn mening kwalitatief het beste product tegen een scherpe prijs. Ik zou TRAXX Diesel zeker aan derden aanbevelen.

In 2017 stapte Verno Materieelverhuur over op de klimaatneutrale diesel TRAXX Zero. Een slimme combinatie van CO2-reductie en CO2-compensatie leidt tot CO2-neutrale brandstof voor alle vracht- en bedrijfswagens en machines van Verno Materieelverhuur. De overstap naar klimaatneutrale diesel past in de strategie van Verno om bewust om te gaan met mens en milieu en zodoende de milieu-impact van de werkzaamheden te verkleinen. Bekijk hieronder de reportage die het RTL-programma ‘Doe maar Duurzaam’ bij Verno Materieelverhuur over TRAXX Zero maakte.

Over brandstofleverancier Slump Oil:
De korte lijnen tussen Verno en Slump Oil, de leveranties welke altijd op tijd plaatsvinden, het ontlasten door gebruik te maken van GSM modules op de brandstofopslagtanks voor het tijdig afvullen en het continu meedenken zorgen voor een aansprekende samenwerking. Ik kan mij geen negatieve ervaring herinneren en ben daarom 100% tevreden over de samenwerking!