‘TRAXX, een kwalitatief betrouwbare en efficiënte diesel!’

Al ruim 10 jaar is TRAXX koploper op het gebied van dieselkwaliteit voor bedrijven in de landbouw, bouw & infra en transport. In die tijd hebben reeds meer dan 10.000 bedrijven in Nederland de overstap van standaard EN590 diesel naar TRAXX gemaakt. Eén van die bedrijven is Holtrop & Van der Vlist uit Assen. Roelof Lutjeboer, bij Holtrop & Van der Vlist werkzaam als General Manager, vertelt over het bedrijf en de ervaringen met TRAXX Diesel:

Het moderne wagenpark waarover wij beschikken, variërend van 3-assige semidiepladers tot zware modulaire diepladers, stelt ons in staat efficiënte en effectieve transportoplossingen aan te bieden. Onze belangrijkste activiteit is het vervoer van bouwmachines ten behoeve van vooraanstaande producenten. Hiertoe beschikken wij over opleggers die gebouwd zijn voor een zeer uiteenlopend scala aan machines. Het transportmateriaal wordt veelal in eigen beheer ontwikkeld om een grote mate van multifunctionaliteit te bereiken. Wij bieden daarnaast geïntegreerde logistieke oplossingen via de weg, zee en binnenvaart. Middels onze ervaring en kennis van complexe logistieke processen, met multimodale transporten en rekening houdende met alle aspecten van een transport, bieden wij de klant een passende oplossing voor alle zgn. “buiten-profiel”-ladingen. Met bijna 30 jaar ervaring staat Holtrop & Van der Vlist voor een naam die gelijk staat aan kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatie. Holtrop & Van der Vlist kan gerust en met recht een specialist genoemd worden.”

Schonere, betere en zuiniger diesel
In overleg met Slump Oil B.V. zijn wij sinds ca. 2 jaar overgeschakeld van conventionele Diesel EN 590 naar TRAXX Diesel. De reden ligt hem in het feit dat een schonere, betere en zuiniger diesel exact past bij de eerder benoemde uitgangspunten van onze onderneming t.w. kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatie. Zeer te spreken zijn wij over de reinigende werking en de efficiëntere verbranding. De bacteriebestrijder doet zijn werk; brandstoffilter verstoppingen komen niet voor! Dat wij met TRAXX diesel een betrouwbare reductie bewerkstelligen aangaande onze Carbon-Footprint, is eveneens een uitstekend kenmerk en voordeel.

Wij ervaren Slump Oil als een betrouwbare zakenpartner die kwaliteit en efficiëntie voorop stelt. De medewerkers van Slump Oil zijn zeer klantbewust en afspraken worden correct nagekomen. Slump Oil & TRAXX Diesel & de transportsector, dat is een efficiënte en betrouwbare combinatie!”

Lees hier meer ervaringen van TRAXX gebruikers

Wilt u graag zien hoe TRAXX Diesel precies werkt? Bekijk dan hier de video