Loonbedrijf Grefelman

Eduard Grefelman, eigenaar van Loonbedrijf Grefelman uit Luttenberg:
Een belangrijke reden voor ons om voor Dalhuisen te kiezen is het product TRAXX. Door TRAXX Diesel realiseren wij minder CO2 uitstoot, wat voor ons erg belangrijk is in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de daarbij behorende vermindering van CO2-uitstoot.

Daarnaast kunnen wij merken dat we minder liters brandstof verbruiken. Met een tank met TRAXX Diesel kunnen we meer kilometers rijden dan met andere diesel. Sommige medewerkers geven ook aan dat hun machine beter loopt. Al met al een bevestiging dat de keuze voor TRAXX een goede keuze is geweest voor ons.

Over brandstofleverancier Dalhuisen Olie:
Ook is de commerciële ondersteuning die we van onze brandstofleverancier krijgen voor ons belangrijk. Uitgaand van de visie van ons bedrijf waarin we kwaliteit willen leveren, betrouwbaar en vakkundig willen zijn, met respect voor mens, dier en natuur, vinden wij in Dalhuisen een geschikte partner op het gebied van brandstoffen. Zo zijn de leveringen betrouwbaar en denkt Dalhuisen mee met de klant. Het is daarnaast prettig één vast aanspreekpunt te hebben bij (technische) vragen e.d.