Haal maximale prestaties uit elke druppel diesel met de unieke CLEAN4FORCE technologie

Motorenfabrikanten ontwikkelen steeds zuinigere, schonere en dus geavanceerdere dieselmotoren. Dat leidt tot een nieuwe generatie dieseltechniek met o.a. compacte motoren met geavanceerde turbo’s, directe brandstofinjectie, meervoudige inspuitingen bij extreem hoge inspuitdrukken, enz. Geen wonder dat de eisen die aan de brandstof worden gesteld steeds toenemen.

Daarom introduceert TRAXX een nieuwe generatie dieselbrandstoffen met CLEAN4FORCE technologie. Deze revolutionaire technologie is gebaseerd op extra krachtige reinigende moleculen met 4-voudige werking. CLEAN4FORCE moleculen verwijderen alle vuilafzettingen in en op injectoren, voorkomen storingen en haperingen van injectoren, beschermen tegen schadelijke biodieselafzettingen en optimaliseren de brandstofinspuiting.

Wat is de unieke 4-voudige werking van CLEAN4FORCE?

 1. Verwijdert snel en efficiënt alle vuilafzettingen
  Tijdens het verbrandingsproces komen altijd schadelijke verontreinigingen zoals roetdeeltjes vrij. CLEAN4FORCE verwijdert alle soorten vuilafzettingen op de brandstofinjectoren voor een optimale inspuiting met een perfect inspuitpatroon.
 2. Vermindert storingen en haperingen van injectoren
  Extreem hoge temperaturen kunnen een flinterdun aanslaglaagje veroorzaken op de bewegende delen van de injector, met haperingen en slijtage als gevolg. CLEAN4FORCE voorkomt deze zgn. IDID afzettingen (Internal Diesel Injector Deposits) voor een accurate en probleemloze werking van de injector.
 3. Beschermt tegen biodiesel afzettingen
  CLEAN4FORCE beschermt het brandstofsysteem tegen de risico’s van biodieselafzettingen. Dit draagt bij aan een optimale en probleemloze inspuiting.
 4. Optimaliseert de brandstofinspuiting
  De unieke CLEAN4FORCE moleculen zorgen voor een betere doorstroming en snellere verneveling van de diesel. Resultaat: een efficiëntere inspuiting met meer vermogen, meer koppel en minder emissies.

Tests met nieuwe en oude motoren tonen aan dat de CLEAN4FORCE reinigende moleculen zorgen voor een efficiëntere verbranding, lager brandstofverbruik, minder schadelijke emissies, minder storingen en meer vermogen per liter brandstof. TRAXX brandstoffen met CLEAN4FORCE technologie garanderen een optimale brandstofinspuiting met een efficiënte verbranding in alle werkomstandigheden, zodat de aanwezige energie in elke druppel brandstof maximaal wordt benut.