G.J. Crienen & ZN B.V.

Leon Crienen, eigenaar van G.J. Crienen & ZN B.V. uit Baarlo:
Een half jaar geleden zijn wij overgestapt op TRAXX Diesel. Wij hebben voordien veel problemen gehad met de injectoren van ons machine park, met de gewone brandstof van een andere leverancier. Wij kozen voor de TRAXX brandstof omwille van de betere verbranding en reinigende werking in de motoren. Wij hebben het idee dat de motoren er soepeler op lopen, en ook zijn de filters schoner bij vervanging.

Een ander belangrijk voordeel voor ons bedrijf is dat TRAXX bijdraagt aan het terugdringen van de CO2-uitstoot van onze werkzaamheden. CO2-reductie speelt in onze sector steeds meer een rol bij het verkrijgen van opdrachten. Wij zouden TRAXX Diesel ongetwijfeld aan anderen aanbevelen omwille van de positieve ervaringen die wij nu hebben.

Over brandstofleverancier Van Kessel Olie:
Van Kessel Olie is een nette en een professionele zakenpartner, die met ons meedenkt. Wij zijn een flexibele, onafhankelijke en klantgerichte dienstverlener en willen graag klaar staan voor onze klant. Dus zijn wij ook op zoek naar professionele bedrijven die met ons mee willen en kunnen denken. En zo’n partner hebben wij in Van Kessel Olie gevonden.