TRAXX Zero: De klimaatneutrale diesel

Voor veel bedrijven is hun wagen-of machinepark de grootste energieverbruiker en bijgevolg ook de grootste bron van CO2-uitstoot. Steeds meer ondernemers zijn zich bewust van hun rol in de klimaatverandering, maar voor de bedrijfsvoering zijn vrachtwagens en machines vaak onmisbaar. TRAXX Zero biedt u nu de mogelijkheid om dit probleem op een kostenefficiënte manier aan te pakken en dit deel van uw klimaatimpact in 5 stappen tot nul terug te dringen!

  1. Verlaag uw brandstofverbruik
  2. Reduceer uw CO2-uitstoot
  3. Compenseer alle CO2-restuitstoot
  4. Verminder uitstoot van NOx en fijnstof
  5. Kies een brandstofleverancier die Lean & Green is

Reduceer uw dieselverbruik, compenseer uw CO2-restuitstoot

Door zijn efficiënte verbranding helpt TRAXX Zero om uw brandstofverbruik – en dus ook uw CO2-uitstoot – concreet terug te dringen. De resterende CO2-emissies compenseren wij door investeringen in duurzame energieprojecten. Deze duurzame energieprojecten leveren een gegarandeerde en gecertificeerde CO2-reductie op. Resultaat: een klimaatneutrale diesel waarmee uw vrachtwagens, bouwmachines en trekkers netto geen CO2-uitstoot veroorzaken en niet meer bijdragen aan klimaatverandering.

Ook voor de lokale luchtkwaliteit is er goed nieuws: door haar optimale verbrandingseigenschappen heeft TRAXX Zero ook een bewezen, positief effect op de uitstoot van schadelijke emissies zoals NOx en fijnstof. Deze emissies hebben invloed op de luchtkwaliteit en zijn dan ook belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers en omwonenden.

Tank klimaatneutrale diesel

Kiezen voor TRAXX Zero betekent kiezen voor een volledig CO2-neutrale brandstof die ook minder NOx en fijnstof veroorzaakt. En u kunt morgen al van start gaan: TRAXX Zero voldoet volledig aan de EN590 dieselnorm en is dus geschikt voor alle courante dieselmotoren en dieselopslagtanks.

Bovendien geniet u ook met TRAXX Zero van de typische kostenbesparende voordelen van TRAXX zoals een structurele brandstofbesparing en brandstoffilters die langer schoon blijven. Meer weten over de duurzame én technische voordelen van TRAXX Zero? Neem dan nu contact met ons op.

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven