TRAXX Diesel: Zuiniger, schoner, beter!

TRAXX Diesel is niet zomaar een diesel. Het is een kant-en-klare kwaliteit dieselbrandstof die het potentieel van moderne dieselmotoren maximaal benut en zorgt voor brandstofbesparing. Dankzij zijn sterke reinigende werking blijven injectoren schoner en door het extra hoge cetaangetal verloopt de verbranding sneller. Hierdoor haalt TRAXX Diesel structureel het maximale rendement uit elke verbranding. Dit maakt TRAXX Diesel volgens diverse testen gemiddeld 3,7% zuiniger dan reguliere diesel, wat een aanzienlijke brandstofbesparing oplevert!

Dé brandstof voor moderne dieselmotoren

Motorenfabrikanten ontwikkelen steeds zuinigere, schonere én dus geavanceerdere dieselmotoren. Geen wonder dat de eisen die aan de brandstof worden gesteld steeds toenemen. Daarom volgt TRAXX Diesel altijd strikt de aanbevelingen van motorenfabrikanten voor de (door-) ontwikkeling van haar diesel. Geen roetafzet meer in uw motoren? Bacterieproblemen voor eens en voor altijd verhelpen? Merkbaar schonere brandstoffilters? TRAXX Diesel beschermt u tegen deze risico’s, zoals meer dan 10.000 gebruikers elke dag ervaren.

Beter voor het milieu én voor uw business

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, carbon footprint rapportages, de CO2-Prestatieladder, Lean & Green… Met TRAXX Diesel neemt u alvast een schone start. Door zijn efficiënte verbranding helpt onze brandstof om uw energieverbruik – en dus ook de uitstoot van CO2, NOx en fijnstof – terug te dringen. En ook de TRAXX leveranciers dragen actief hun steentje bij om de CO2-footprint van hun dieselleveranties te verkleinen. Hierdoor is TRAXX Diesel prima geschikt als maatregel voor uw Lean & Green of CO2-Prestatieladder plannen.

Voorkom dieselproblemen, stilstand en kosten

Bacteriën zijn van nature altijd in diesel aanwezig. Als er (condens-)water in de dieseltank terecht komt, worden deze bacteriën een bedreiging: ze vormen slijmslierten. Het gevolg? Dieseltanks die gereinigd moeten worden, verstopte brandstoffilters, stilstaande machines én bijbehorende kosten. Om dit probleem tegen te gaan, bevat TRAXX Diesel een preventieve bacteriebestrijder die voorkomt dat slijmslierten groeien én kosten toenemen.

Meer weten over de kostenbesparende voordelen van TRAXX Diesel? Onze accountmanagers komen graag bij u langs om toe te lichten hoe u de voordelen van TRAXX Diesel maximaal kunt benutten. Maak direct een afspraak.

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven