Transportbedrijf G. de Kruijf B.V.

Elroy Terstegen, mede-directeur van Transportbedrijf G. de Kruijf B.V. uit Houten:
Wij hebben de afgelopen jaren erg geïnvesteerd in moderne vrachtwagens. Daarbij hoort ook dat je deze moderne vrachtwagens juist onderhoudt. Het feit dat steeds meer biodiesel toegevoegd wordt aan de autodiesel vormt een extra risico voor bacterievorming in de tank van moderne vrachtwagens. Door gebruik van TRAXX Diesel wordt dit extra risico voorkomen.

Tevens stonden/staan de tarieven erg onder druk in de markt. Door deze ontwikkeling is kostenbeheersing en -besparing één van de belangrijkste methoden om een gezonde onderneming te houden. TRAXX Diesel heeft bij ons een besparing van 3 tot 4% opgeleverd. Onze chauffeurs geven aan dat ze vinden dat de motor lekkerder loopt en dat het verbruik beter is. En onze monteur ziet duidelijk dat de brandstoffilters schoner zijn bij vervanging en er geen bacteriegroei in zit.

Over brandstofleverancier Schouten Olie:
Aan Schouten Olie hebben we een betrouwbare partner die alle afspraken nakomt en stipt op tijd levert. Er wordt altijd naar de juiste oplossingen gezocht en adequaat gehandeld. Tevens verloopt het contact met de vertegenwoordiger zeer goed. Altijd bereikbaar en regelt wat hem gevraagd wordt.