Kwaliteitsdiesel voor watersporters

Als watersportliefhebber wilt u natuurlijk graag zorgeloos genieten van uw plezierboot, sloep of jacht. Vervuilde brandstoffilters, motorproblemen en vervelende dieselgeurtjes kunnen uw vakantieplannen echter al snel in het water laten vallen. Wanneer u TRAXX diesel tankt, hoeft u zich over de brandstof alvast geen zorgen te maken!

Voorkom bacteriegroei

TRAXX Diesel is een unieke diesel voor watersporters die bacteriegroei in dieseltanks voorkomt, zuinig is en minder CO2 uitstoot. Door de combinatie van stilstand (tussen vakantieperiodes of weekends) en warmte (door de zon) kan zeer snel bacteriegroei plaatsvinden in de dieseltank van uw vaartuig. Daarom bevat TRAXX Diesel een efficiënte bacteriebestrijder die bacteriegroei in de brandstof – en dus vervuilde brandstoffilters – structureel voorkomt.

Zuiniger, schoner en beter

Daarnaast haalt TRAXX Diesel altijd het maximale rendement uit uw dieselmotor. Dankzij zijn sterke reinigende werking blijven injectoren schoner en door het extra hoge cetaangetal verloopt de verbranding sneller. Hierdoor is TRAXX Diesel structureel zuiniger én beter voor het milieu dan standaard diesel.

De voordelen van TRAXX Diesel

  1. Zeer goede bescherming tegen bacteriegroei en slijmvorming in dieseltanks
  2. Bespaar brandstof – volgens testen gemiddeld 3,7%
  3. Geniet van de natuur – minder uitstoot van CO2, NOx en fijnstof
  4. Voldoet 100% aan de brandstofvoorschriften voor dieselmotoren (zgn. EN590 norm)
  5. Al meer dan 10.000 professionele gebruikers werken dagelijks met TRAXX Diesel

Bekijk hier alle TRAXX Diesel tankpunten aan het water.

Ook TRAXX Diesel bij uw tankpunt?

Bent u exploitant van een tankpunt in een jachthaven of langs de waterkant en wilt u ook de zakelijke voordelen van TRAXX Diesel ontdekken? Neem dan vandaag nog contact op met TRAXX Diesel.

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven