Diesel voor de kostenbewuste transportondernemer

Als ondernemer in de transportsector laat u uw vrachtwagens dagelijks veel kilometers maken. Natuurlijk wilt u graag dat uw vrachtwagens zo zuinig en betrouwbaar mogelijk lopen. Daarnaast bent u als milieubewuste ondernemer waarschijnlijk ook bezig om uw CO2-footprint te verkleinen of om uw Lean and Green certificering te behalen. And last but not least streeft u steeds naar de laagste kostprijs per kilometer.

Meer rendement met TRAXX Diesel

Met TRAXX Diesel heeft u alvast de geschikte brandstof in de tank! TRAXX Diesel beschikt over krachtige reinigende bestanddelen en een extra hoog cetaangetal. Dit zorgt enerzijds voor een optimale brandstofinspuiting en anderzijds voor een krachtige verbranding. Daarnaast biedt de preventieve bacteriebestrijder een uitstekende bescherming tegen problemen met bacterie in diesel en dus verstopte brandstoffilters.

Zuiniger, schoner, beter

Door haar unieke eigenschappen haalt TRAXX Diesel steeds het maximale uit elke dieselmotor. Zo blijven uw trucks en vrachtwagens altijd zuinig, schoon en betrouwbaar lopen, terwijl u als transporteur kosten bespaart in een zeer concurrerende markt én voorkomt dat uw wagenpark stilvalt.

CO2 neutraal transport met TRAXX Zero

Vindt u het belangrijk om de CO2 impact van uw bedrijf terug te dringen? Dat kan nu heel eenvoudig met TRAXX Zero, de klimaatneutrale versie van TRAXX Diesel. Door een efficiëntere verbranding reduceert TRAXX Zero het brandstofverbruik – en dus ook de CO2 uitstoot – van dieselmotoren. De overige CO2 emissies worden gecompenseerd door middel van gecertificeerde duurzame energieprojecten. Deze combinatie van CO2 reductie en CO2 compensatie is een uiterst kostenefficiënte manier om CO2 te voorkomen én te zorgen voor een CO2 neutraal transport!

De voordelen van TRAXX voor transport

  1. Gemiddeld 3,7% brandstofbesparing
  2. Minder uitstoot van CO2, NOx en fijnstof
  3. Ook beschikbaar als 100% klimaatneutrale diesel (TRAXX Zero)
  4. Voorkomt bacterieproblemen en vuile brandstoffilters
  5. Geaccepteerd als maatregel voor Lean & Green
  6. Al meer dan 10.000 bedrijven werken dagelijks met TRAXX brandstof

Meer weten?

Wilt u graag weten hoeveel u bespaart met TRAXX Diesel én wat de terugverdientijd is? Wij komen graag langs voor een uitgebreide rendementsberekening en een vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact op met TRAXX of vind een leverancier bij u in de buurt.

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven