Diesel voor milieubewuste overheidsinstanties

Overheidsinstanties en gemeenten maken in toenemende mate gebruik van een eigen tankinstallatie om medewerkers, onderhoudsdiensten, openbaar vervoer en vuilnisdiensten van brandstof te voorzien. Natuurlijk wilt u dat graag op de meest kostenefficiënte manier doen. Daarbij bent u als milieubewuste organisator waarschijnlijk ook bezig om uw CO2-footprint te verkleinen, of de uitstoot van NOx en fijnstof voor medewerker en omgeving te beperken. Misschien bent u ook op zoek naar hulpmiddelen om aanbestedingen en onderaannemers op duurzaamheid te sturen. Met TRAXX Diesel beschikt u over een brandstof die aan al deze criteria voldoet.

Betere prestaties, minder risico’s

Met TRAXX Diesel hoeft u zich over de dieselbrandstof geen zorgen meer te maken! TRAXX Diesel beschikt over sterke reinigende bestanddelen voor een optimale brandstofinspuiting. Daarnaast heeft TRAXX Diesel een extra hoog cetaangetal voor een krachtige en volledige verbranding. Bovendien zorgt de preventieve bacteriebestrijder in TRAXX Diesel voor een effectieve bescherming tegen bacterieproblemen en dus verstopte brandstoffilters.

Zuinige, schone en betrouwbare diesel

Dankzij haar unieke eigenschappen haalt TRAXX Diesel altijd het maximale uit elke dieselmotor. Zo blijven uw complete wagen- en machinepark zuinig, schoon en betrouwbaar lopen, terwijl u kosten bespaart én voorkomt dat uw wagenpark stilvalt.

De voordelen van TRAXX Diesel

  1. Bespaar brandstof – gemiddeld 3,7% zuiniger dan reguliere diesel
  2. Geschikt als CO2-reductie maatregel bij aanbestedingen of onderaannemers
  3. Minder schadelijke uitstoot van NOx en fijnstof
  4. Voorkomt bacterieproblemen en vuile brandstoffilters
  5. Ruim 10.000 bedrijven werken elke dag met TRAXX Diesel

Vrijblijvend advies?

Ontdekken hoe TRAXX Diesel ook uw organisatie kan ontzorgen? Neem dan vandaag nog contact op met TRAXX Diesel of vind een leverancier in uw regio.

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven