Diesel voor het kostenbewuste bouw & infrabedrijf

Als ondernemer in de bouw- en infrabranche laat u uw wagen- en machinepark dagelijks veel uren draaien. Natuurlijk wilt u graag dat uw machines en trucks zo zuinig en betrouwbaar mogelijk lopen. Onverwachte stilstand en dito onderhoudskosten zijn in dat opzicht ook wel het laatste waar u op zit te wachten. Daarbij bent u als milieubewuste ondernemer waarschijnlijk ook bezig met uw carbon footprint, de CO2-prestatieladder en (EMVI)-aanbestedingen: allemaal zaken waar TRAXX Diesel u bij kan helpen.

Maximale prestaties met TRAXX Diesel

Met TRAXX Diesel hoeft u zich over de brandstof geen zorgen te maken. TRAXX Diesel beschikt over krachtige reinigende bestanddelen voor een optimale brandstofinspuiting. Daarnaast heeft TRAXX Diesel ook een een extra hoog cetaangetal voor een krachtige verbranding. Bovendien biedt de efficiënte bacteriebestrijder een bewezen bescherming tegen bacteriegroei en dus verstopte brandstoffilters.

Zuiniger, schoner, beter

Dankzij haar unieke eigenschappen haalt TRAXX Diesel altijd het maximale uit elke dieselmotor van uw machines. Zo lopen uw graafmachines, dumpers, kranen en vrachtwagens zuiniger, schoner en betrouwbaar, terwijl u kosten bespaart én voorkomt dat uw machines stilvallen. TRAXX Diesel wordt overal in Nederland geleverd, ook op werk- of projectlocaties. Bovendien beschikt u met TRAXX Diesel ook over een goed verhaal voor uw CO2-prestatieladder-plannen of bij (EMVI-)aanbestedingen.

Kies voor CO2 neutraal bouwen met TRAXX Zero

Streeft u naar CO2 neutraal bouwen? Dan beschikt u nu met TRAXX Zero klimaatneutrale diesel over een eenvoudige én kostenefficiënte oplossing. Allereerst reduceert TRAXX Zero door zijn optimale verbranding het brandstofverbruik – en bijgevolg ook de CO2 uitstoot – van dieselmotoren. Vervolgens wordt de resterende CO2 uitstoot gecompenseerd met gecertificeerde klimaatprojecten. Door deze CO2 reductie te combineren met CO2 compensatie ontstaat een dieselbrandstof die gecertificeerd klimaatneutraal is én de CO2 footprint van uw machinepark netto tot 0 terugbrengt.

Voordelen van TRAXX Diesel voor machines

  1. Gemiddeld 3,7% brandstofbesparing
  2. Minder uitstoot van CO2, NOx en fijnstof
  3. Ook verkrijgbaar als klimaatneutrale diesel (TRAXX Zero)
  4. Voorkomt bacterieproblemen en vuile brandstoffilters
  5. Geschikt als maatregel voor de CO2-prestatieladder en bij (EMVI-)aanbestedingen
  6. Al meer dan 10.000 bedrijven werken dagelijks met TRAXX

Meer weten?

Meer weten over de technische voordelen van TRAXX brandstoffen? Of samen met een TRAXX-adviseur de voordelen op het gebied van kostenbesparing of CO2-reductie berekenen? Neem dan vandaag nog contact op met TRAXX of vind een leverancier bij u in de buurt.

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven