Diesel voor de kostenbewuste agrarische ondernemer

Als agrarisch ondernemer stelt u uw trekkers en landbouwmachines dagelijks flink op de proef. Daarbij wilt u graag dat ze altijd zo zuinig, schoon en betrouwbaar mogelijk draaien. Onverwachte stilstand tijdens het oogstseizoen en onvoorziene onderhoudskosten kunt u daar al helemaal niet bij gebruiken.

Maximaal rendement met TRAXX Diesel voor landbouw

Met TRAXX Diesel hoeft u zich over de brandstof in ieder geval geen zorgen te maken. TRAXX Diesel beschikt over krachtige reinigende bestanddelen en een extra hoog cetaangetal. Dit zorgt enerzijds voor een optimale brandstofinspuiting en anderzijds voor een krachtige verbranding. Daarnaast biedt de efficiënte bacteriebestrijder een bewezen bescherming tegen bacterieproblemen en dus verstopte brandstoffilters. TRAXX is dus zeer geschikt als diesel voor landbouw.

Zuiniger, schoner, beter

Dankzij haar unieke eigenschappen haalt TRAXX Diesel altijd het maximale uit elke dieselmotor. Zo blijven uw trekkers en landbouwmachines altijd zuinig, schoon en betrouwbaar lopen, terwijl u als agrarische ondernemer kosten bespaart én voorkomt dat uw machinepark stilvalt.

De voordelen van TRAXX Diesel voor landbouw

  1. Gemiddeld 3,7% brandstofbesparing
  2. Minder uitstoot van CO2, NOx en fijnstof
  3. Voorkomt bacteriegroei
  4. Brandstoffilters blijven merkbaar schoner
  5. Al meer dan 10.000 bedrijven werken dagelijks met TRAXX Diesel

Meer weten?

De eigenschappen van TRAXX Diesel zijn uitvoerig getest in laboratoria en bewezen in de praktijk. Benieuwd hoe snel TRAXX Diesel zichzelf terugverdient? Neem dan vandaag nog contact op met TRAXX Diesel of vind een leverancier bij u in de buurt.

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven