Profiteer ook van brandstofbesparing

TRAXX dieselbrandstof is niet zomaar een diesel. Het zijn kant-en-klare kwaliteit dieselbrandstoffen die het potentieel van moderne dieselmotoren maximaal benut en zorgt voor brandstofbesparing. Dankzij zijn sterke reinigende werking blijven injectoren schoner en door het extra hoge cetaangetal verloopt de verbranding sneller. Hierdoor haalt TRAXX structureel het maximale rendement uit elke verbranding. Dit maakt TRAXX brandstoffen volgens diverse testen gemiddeld 3,7% zuiniger dan reguliere diesel, wat een aanzienlijke brandstofbesparing oplevert!

Voorkom dieselproblemen, stilstand en kosten

Bacteriën zijn van nature altijd in diesel aanwezig. Als er (condens-)water in de dieseltank terecht komt, worden deze bacteriën een bedreiging: ze vormen slijmslierten. Het gevolg? Dieseltanks die gereinigd moeten worden, verstopte brandstoffilters, stilstaande machines én bijbehorende kosten. Om dit probleem tegen te gaan, bevat TRAXX een preventieve bacteriebestrijder die voorkomt dat slijmslierten groeien én kosten toenemen.

Ook extra voordeel bij aanbestedingen

Naast deze technische voordelen, kan TRAXX ook op commercieel vlak meer voor u betekenen. Zo hebben wij jarenlange ervaring bij het inzetten van de duurzame eigenschappen van TRAXX dieselbrandstof bij o.a. de CO2-prestatieladder, Lean & Green en EMVI-aanbestedingen. Wij hebben hiervoor verschillende tools en teksten ontwikkeld die TRAXX-klanten kunnen gebruiken in hun offertes en rapportages.

Hoeveel bedraagt uw brandstofbesparing?

Gebruik de TRAXX-calculator en u ziet onmiddellijk hoeveel uw brandstofbesparing met TRAXX bedraagt én wat de terugverdientijd is. Wilt u meer weten over de uitkomst van de calculator? Wij komen graag langs om alle variabelen met u door te rekenen en mee te nemen in een vrijblijvend advies. Maak vandaag nog een afspraak!

Vind een TRAXX leverancier

Bent u op zoek naar een TRAXX leverancier in uw regio?

Terug naar boven